Αρχική Περιεχόμενα Επικοινωνία
Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014  GMT+2 (Athens)
Ξενοδοχεία Ελλάδα
Προτάσεις Διακοπών
Εγγραφείτε & Κερδίστε
Αρχική » Ξενοδοχεία Κρήτη » Ξενοδοχεία Χανιά

Ξενοδοχεία Κρήτη Χανιά

Τοποθεσία: Κατηγορία: Τύπος:
Kriti Hotel - Ξενοδοχείο - 3 Αστέρων
Νομός: Κρήτη
Περιοχή: Χανιά
Τοποθεσία: Χανιά
Το Kriti Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στα Χανιά, στο σημείο συνάντησης του περίφημου παλιού βενετσιάνικου λιμανιού και του εμπορικού κέντρου της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 98 άνετα και κομψά δωμάτια...   Περισσότερα »
Nanakis Beach Luxury Apartments - Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - 3 Κλειδιά
Νομός: Κρήτη
Περιοχή: Χανιά
Τοποθεσία: Σταυρός
Το Nanakis Beach Luxury Apartments είναι ο ιδανικός χώρος για οικογένειες ή γκρουπ που επιθυμούν να απολαύσουν τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα στον υπέροχο αυτό χώρο. Το πανέμορφο αυτό...   Περισσότερα »
Elotia Hotel - Ξενοδοχείο - 3 Αστέρων
Νομός: Κρήτη
Περιοχή: Χανιά
Τοποθεσία: Δαράτσο
Στα γραφικά Χανιά, τα οποία βρίσκονται στη δυτική επαρχία της Κρήτης, αυτό το νέο ξενοδοχείο συνδυάζει ζεστές θάλασσες, όμορφες παραλίες και τον κρητικό ιστορικό πολιτισμό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε πολλές...   Περισσότερα »
Orpheas Resort Hotel - Πολυτελή Ξενοδοχεία - 5 Αστέρων
Νομός: Κρήτη
Περιοχή: Χανιά
Τοποθεσία: Γεωργιούπολη
Μια ευχάριστη έκπληξη στην παραλία της Γεωργιούπολης μεταξύ του Ρεθύμνου (17 χλμ.) και των Χανίων (38 χλμ.). Ένα ξενοδοχείο γεμάτο ρομαντισμό, διακοσμημένο με καλλιτεχνική πνοή. Άνετα δωμάτια με κομψά έπιπλα, χρώματα...   Περισσότερα »
Villa Stella - Βίλλες - 3 Κλειδιά
Νομός: Κρήτη
Περιοχή: Χανιά
Τοποθεσία: Γεωργιούπολη
Ανακαινισμένη με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, η Villa Stella στεγάζεται σε ένα παλιό κτίριο από τον περασμένο αιώνα που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, με εξαιρετική θέα στον Κουρνά και τα χωριά...   Περισσότερα »
    Σελίδα απο 16 Συνολικά Σελίδες     Επόμενη Σελίδα »

Advertisements

ABOUT TRUST ONLINE
©2014 Hosted by Fevgodiakopes Group Of Companies All rights Reserved - Terms and Conditions - Legal Information - Personal Data - Advertise Here